Posao

Suradnik na CARNET-ovom Helpdesku (m/ž)

Opis posla

Pružanje podrške školama za korištenje aplikacija (e-Dnevnik, Online upisi u srednje škole, e-Matica), te za korištenje ostalih  CARNET usluga (podrška za lokalne mreže škola, spoojenost na CARNET mrežu) i projekata (e-Škole, e-Upisi).

Pružanje podrške korisicima iz akademske zajednice.

Uvjeti

Tražimo marljive, odgovorne i samostalne osobe koje su sklone timskom radu i radu s korisnicima. Osobe koje uz  sve to vole pomagati drugima, imaju razvijene sposobnosti za usmeno i pismeno izražavanje, dobro poznaju alate za rad na internetu te su općenito zainteresirane za računalnu tehnologiju i rad s ljudima. Poželjno je i da imaju želju za konstantnim usavršavanjem.

Ukoliko se prepoznajete u navedenim osobinama pošaljite nam životopis do 31. listopada 2022. godine na adresu helpdesk-posao@carnet.hr i postanite dio našeg tima.

Stručna sprema: Srednja stručna sprema, Viša stručna sprema, Stručni prvostupnik, Sveučilišni prvostupnik, Stručni specijalist, Visoka stručna sprema

Jezici: Engleski

Što nudimo

Nudimo iznimno zanimljiv studentski posao u surađivački orijentiranoj radnoj atmosferi na kojem imate priliku steći korisne poslovne vještine i iskustva. Naši studenti u CARNET-u nisu samo broj, najčešće ostaju raditi dok im traju studentska prava, a veliki broj ih ostaje u CARNET-u i nakon završetka studija.

Radi se u smjenama koje se mogu zamijeniti s drugim agentima što olakšava usklađivanje rasporeda sa studentskim obavezama.

Vrsta zaposlenja: Studentski ugovor

Satnica: Početna satnica je 35,00 kn te kontinuirano raste na šestomjesečnoj bazi.

Broj izvršitelja: 20

Ostale informacije

Kategorije: Administrativna zanimanja, IT, telekomunikacije, Državna služba i neprofitne organizacije

Županija rada:  Grad Zagreb i Zagrebačka županija

Mail za prijave: helpdesk-posao@carnet.hr

Povezane novosti