Poslovi

Suradnik na CARNET-ovom Helpdesku (m/ž)

Opis posla

Tim 1: pružanje tehničke podrške te informiranje korisnika o CARNET-ovim uslugama i servisima.

Tim 2: pružanje podrške korisnicima iz sustava školstva za program e-Škole i Škola za život.

Uvjeti

Tražimo marljive, odgovorne i samostalne osobe koje su sklone timskom radu i radu s korisnicima. Uz sve to vole pomagati drugima, imaju razvijene sposobnosti za usmeno i pismeno izražavanje, dobro poznaju alate za rad na internetu te su općenito zainteresirane za računalnu tehnologiju i rad s ljudima. Poželjno je i da imaju želju za konstantnim usavršavanjem. Ukoliko se prepoznajete u navedenim osobinama prijavite se odmah i postanite dio našeg tima.

Stručna sprema: Srednja stručna sprema, Viša stručna sprema, Stručni prvostupnik, Sveučilišni prvostupnik, Stručni specijalist, Visoka stručna sprema

Jezici: Engleski

Što nudimo

Nudimo iznimno zanimljiv studentski posao u surađivački orijentiranoj radnoj atmosferi koji omogućuje sudjelovanje na cjelovitoj informatizaciji obrazovanja u Republici Hrvatskoj. Naši agenti najčešće ostaju raditi dok im traju studentska prava, a iznadprosječan broj studenata ostaje u CARNET-u i nakon završetka studija. Obzirom da su sve naše usluge i servisi besplatni za CARNET korisnike, prodajne vještine nisu potrebne. Radi se u smjenama koje se mogu zamijeniti s drugim agentima što olakšava usklađivanje rasporeda sa studentskim obavezama.

Vrsta zaposlenja: Studentski ugovor

Satnica: Početna satnica je 30 kn i u pravilu raste za 1 kn svakih šest mjeseci.

Broj izvršitelja: 20

Ostale informacije

Kategorije: Administrativna zanimanja, IT, telekomunikacije, Državna služba i neprofitne organizacije

Županija rada:  Grad Zagreb i Zagrebačka županija

Mail za prijave: helpdesk-posao@carnet.hr; posao@carnet.hr