Poslovi

LUCAS 2022

– VRSTA POSLA: TERENSKI RAD

– REGIJA: SVE ŽUPANIJE U HRVATSKOJ

– SADRŽAJ OGLASA: Pozivamo Vas da se prijavite na otvorena radna mjesta za rad na terenu kao Lucas popisivač. Riječ je o popisivanju odnosno bilježenju ili inventariziranju stanja prostora u prirodi uz pomoć suvremenih tehnoloških uređaja i prema unaprijed definiranim pravilima. Popisivačima će biti dodijeljeni svi potrebni alati i instrumenti za izvođenje rada. Popisivanje će se izvoditi približno 5 mjeseci s planiranim početkom u travnju odnosno početkom svibnja. Popisivanje će se odvijati na terenu i bit će regionalno određeno prema području na kojem stanujete. Radno vrijeme će biti potpuno individualno i fleksibilno unutar vremenski ograničenih projektnih aktivnosti koje će biti predstavljene prije početka rada. Broj oglašenih radnih mjesta je 12. Mogućnost zapošljavanja preko studentskog ugovora, ugovora o radu ili kao samozaposlena osoba.

Poželjne reference i uvjeti:

– OBRAZOVANJE: završen najmanje V. stupanj obrazovanja (poželjno prirodnih ili tehničkih smjerova).

– ISKUSTVO: poželjno iskustvo na području podataka o okolišu, poljoprivrede, šumarstva, botanike, ekologije i popisivanja.

– UVJET: vozački ispit B kategorije i vlastito vozilo

– DOSTUPNOST: 5 mjeseci od početka projekta (cca. 40 sati tjedno)

– PLAĆANJE: stimulativno plaćanje po popisnoj jedinici

Za prijavu je potrebno ispuniti online prijavnicu. Link na obrazac: https://forms.gle/4zA2dwykpHU25GtbA

Ostale informacije o projektu dobit ćete nakon odabira kandidata na vašu e-mail adresu. U slučaju dodatnih pitanja, dostupni smo na e-mail adresi info@geovid.hr.

S poštovanjem,

Tim Lucas