Poslovi

WORK & TRAVEL by SC: More, SunCe, zarada & nezaboravno ljeto u SpliTu!

Ljetne radosti, more, plaža, sunce i zarađen džeparac zvuči fantastično, a sa Studentskim centrom u Splitu, to je moguće i ostvarivo! Naime, nadolazećih ljetnih mjeseci, želeći pomoći našim studentima iz potresom pogođenih područja Sisačko-moslavačke i Karlovačke županije, Studentski centar u Splitu je pripremio jedinstvenu ponudu koja spaja ugodno s korisnim. Također, u našu ljetnu priču mogu se uključiti i ostali studenti i studentice Lijepe naše.

Pri realizaciji ovog projekta kojem se iznimno veselimo, željeli smo unijeti novo svjetlo u živote naših studenata, pogotovo onih iz potresom zahvaćenih mjesta kako bi pamtili svoje studiranje kao najljepše životno razdoblje. Upravo zbog toga, povezali smo nekoliko naših osnovnih djelatnosti, a to su: posredovanje pri zapošljavanju studenata te djelatnost prehrane i smještaja studenata, a kao rezultat dobijemo kompletnu uslugu za lijepo, zanimljivo ljeto uz okuse mora i soli.

Za početak smo odlučili otvoriti vrata Splita petorici studenata, odnosno studentica, iz područja Hrvatske, pogođenih nedavnim potresima. Vremensko razdoblje koje obuhvaća ovaj projekt je tijekom ljetne akademske stanke, u periodu od 15.07. do 30.09. 2021. godine., na kraće vremenske rokove. Svim onim studenticama i studentima koji žele raditi, osigurat ćemo studentski posao u okvirima poslova ljetnog turizma našeg Centra, kao što su: poslovi čišćenja, rada na recepciji, pomoćni poslovi u kuhinji te poslovi konobara. Cijena rada bi iznosila 30 kn po satu, a uz to, omogućit ćemo i besplatan smještaj u jednom od naših studentskih domova te tri obroka dnevno u našim restoranima. Uz već navedeno, imamo još jednu izvrsnu novost i priliku, a to je da se i svi ostali, zainteresirani studenti za ljetni rad mogu prijaviti, a mi ćemo vam pomoći pronaći posao, u suradnji s našim partnerima. Sve što studentice i studenti trebaju imati je volja i želja za radom te biti spremni za nezaboravno ljeto, u što uopće ne sumnjamo. 
Ukoliko dolazite iz potresom pogođenih područja Lijepe naše, prijavnica je dostupna na linku

https://forms.gle/DJJHmZNcjycmoHVH7

Ukoliko ste željni rada, novog iskustva, uživanja & Splita, prijaviti se možete na link

https://forms.gle/fCjh6kTMCUF2LJNM6

Kriterij za odabir studenata iz područja zahvaćenih potresom, a koji će ostvariti pravo na našu ljetnu ponudu, bio bi službeni dokument s kojim se dokazuje prijava oštećenja nadležnim institucijama potresom oštećene kuće ili stana. Studentski centar u Splitu je spreman na nove avanture, a dragi studenti i studentice, nadamo se da i vi željeno iščekujete upoznati naš grad, more i Dalmaciju. Čekamo baš vas!

Zelis_brosura_SC_Split